INGREDIENTE :=blat= 6 oua,6 linguri de zahar,5 linguri pesmet,1 lingura faina,sare
frisca
zahar,apa,esenta de rom=sirop
Batem bine albusurile cu zaharul pana se intaresc,adaugam galbenusurile amestecate cu un praf de sare,pesmetul amestecat cu faina(treptat-amestecand de sus in jos..si invers).SE ung formele cu margarina si se tapeteaza cu faina,le umplem 3/4 si le dam la cuptorul incins pana se rumenesc.SE face sirop din zahar si apa(se fierbe pana se leaga putin),iar cand se raceste adaugam esenta de rom.Blaturile racite se taie si se scufunda n sirop.Le umplem cu frisca,putina ciocolata topita/dulceata/serbet......
Foarte bine arata savarinele!!...
RăspundețiȘtergeremultumesc.multumesc.multumesc
RăspundețiȘtergereTare bine arata,nu am facut niciodata,,,,le pun pe lista,,,,,,si iau de la tine una pana atunci,,,,pupppp!!!
RăspundețiȘtergereeste prima data si pt mine cand fac savarine.cu mare drag te las sa iei cate vrei.pupici
RăspundețiȘtergerearata demential, mor de pofta. Nu pot sa cred ca se fac atit de usor...
RăspundețiȘtergere