INGREDIENTE : 3-bucati peste(in cazul meu caras),ardei gras,rosii,ardei iute,usturoi,patrunjel,sare
Am inceput prin a spune cantitatile..insa m am razgandit! Pt.ca se face dupa gustul fiecaruia....In sfarsit sa trecem la atac!Punem pe gratar: rosiile,ardeiul gras si cel iute..si mai ales pestisorii!...Intre timp - punem la fiert apa, in care punem ceva sare....ca doar saramura se cheama...iar cand incepe sa fiarba adaugam rosiile coapte,decojite si zdrobite...cu furculita...ceva usturoi..nu mult....ca mai pastram ceva si pt final!!.....este valabil si pt patrunjelul tocat.Ardeiul curatat si rupt fasii...sau tocat...se adauga si el in oala,inclusiv cel iuteeeee(dar intreg,doar curat de pielita)....asteptam..asa...vreo 5-6 minutele sa fiarba dupa care adaugam pestele fript...siii..mai lasam 2 minute sa se obisnuiasca cu legumele...dupa care oprim focul......mai adaugam neste patrunjel si usturoi...siii.sa te tiiiiii de burtica......ca tare bunaaa esteee!!!!!
ps......din pacate era intuneric si poza finala nu a iesit asa cum trebuie....iar de design...nu am mai avut timp....ca....foamea ..si mirosul..nu ne dadeau pace...insa cu prima ocazie...facem ca la carte!!!
Egoisto nu mai invitat si pe mine si ce pofta mi-ai facut,tot la pestele tau o sa ma gandesc azi:-)),pupicei
RăspundețiȘtergereeeeeeehhhhhh.....acusica....de unde era sa stiu ca ti place si tie!....dar cand mai fac te chem si pe tine!!!! pupici
RăspundețiȘtergereLucia te intreaba...carasii n-au multe oase,se poate manca saramura...ca as avea de unde...dar de frica lor(a oaselor} ii bag la cuckta si iese o conserva ..un deliciu!(cu ceapa multa, ardei si ceva rosii}!
RăspundețiȘtergereau oase.insa cumpar caras asa la 1 kg...adik mai mare...si oasele le vezi...rabdare sa ai...k..e asa gustoos..mmmmm
RăspundețiȘtergere