vineri, 23 septembrie 2011

TORT ZEBRA( M.E.)



   O noua zebra....!! ....se pare ca fascineaza pe multa lume modelul acesta de tort. Am incercat sa l fac putin mai diferit fata de celalalte....o fundita....flori mai colorate..iar zebra doar pe margine....Tortul este cu mousse cu 3 feluri de ciocolata si visine in alcool.
Sper ca doamna care isi serbeaza o frumoasa varsta......sa se bucure de el si sa il pape cu placere.


Astept si parerile voastre.....

14 comentarii:

  1. foarte frumos, asta e parerea mea :)

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte frumos tortul,combinate bine culorile ,flori superbe

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte dragut,iar florile sunt asa de frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  4. sunteti foarte dragute.si va multumesc.Insa eu cred ca mai am muuuult de invatat ...mai ales la culori si la combinarea lor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu mai ai de invatat ,ca-ti ies perfecte,ador buchetele tale si zebrele,is tare reusite,nu stiu daca te-am mai intrebat,din pasta de zahar sau cea de lapte praf faci florile?pasta de la zebra o pictezi sau o colorezi toata cu gel negru,sarmulitele de unde le cumperi si cu cat ,iar forma de margarete,cat ai dat pe ea si de unde ai luat-o? ai vazut Cristina isi face singura decupatoarele de tot felul ar trebui sa incerc si eu ca-s tare scumpe din tabla zincata,raspunde-mi la mine pe blog,pls,pupicei

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumos! Sunt superbe torturile. Multumesc ca m-ai vizitat! Si eu urmaresc cu mare drag blogul doamnei Viorica si mi-am dat seama ca si tu imediat ce am intrat aici. Cu siguranta il voi urmari si pe al tau. Seamana foarte bine ceea ce faci tu cu ceea ce face ea. Am si eu doua intrebari:

    1. Pasta este cea pe care o face dna viorica personal?
    2. Cremele folosite la torturi sunt cele care le-ai postat deja pe la alte torturi de pe blog?

    Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc lady,si tu faci lucruri frumoasee!
    1. Pasta 99% este cea facuta de doamna viorica,cu toate ca dansa cred ca o cumpara de la LUmea basmelor.O sa postez si eu varianta mea.
    2. Da cremele sunt de pe blog...culese de prin alte bloguri.......
    Te pup si spor la treaba si tie!

    RăspundețiȘtergere
  8. Abia astept sa postezi pasta! Multumesc.pup

    RăspundețiȘtergere
  9. Wauuu...superb! Florile sunt atat de frumoase si de colorate, imi plac mult de tot! Dna sarbatorita cred ca a ramas fara cuvinte...bravo!

    RăspundețiȘtergere
  10. am mai scris un comentariu.. foarte frumos, care din pacate nu a fost postat... cu multumiri din partea sarbatoritei si cu cele mai dulci impresii de la toti cei care au participat la petrecerea respectiva; tortul a fost mancat mai intai din priviri, vreo juma de ora i-am chinuit pe toti sa facem mai intai fotografiile de rigoare si apoi au inceput mmm-urile si ooo-urile provocate de placerea gustului desavarsit.. felicitari si multumiri inca o data!

    RăspundețiȘtergere
  11. Din pacate nu am primit acel comentariu despre care spuneti.....Nici nu stiti cat de tare ma bucur ca a placut atat de mult tortul !!!Va multumesc pentru vobele frumoase si va doresc muuulta sanatate si sa aveti parte de cat mai multe bucurii!!!..si zile minunate!!!!..Va pup

    RăspundețiȘtergere
  12. P.s. cu mult drag o sa fac fiecare tort pe care il doriti!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. ffff frumos , iar florile parca sunt reale, bravoo!!!

    RăspundețiȘtergere

... o critica buna poate face minuni....!!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...