miercuri, 4 iulie 2012

MARARITE....FLUTURASI..


       Astazi am reusit sa termin de modelat o alta floricica draga....:))...Mararita sau fluturas i se mai spune si este tare usor de intretinut,in plus impodobeste de minune gradina mea..insa doar in 2 culori inca....
Asa ca am zis de ce sa nu incerc sa fac si o astfel de floare...??!!! Iata si ce am reusit sa creez :



minunateeeeeee....nu i asaa????

3 comentarii:

  1. SIGUR NU SUNT CULESE DIN GRADINA ? FELICITARI , ESTI GENIALA ! AR FI FOARTE INTERESANT PT. NOI, INCEPATOARELE, DACA AI PUTEA SA POSTEZI LA RUBRICA "CUM SE FACE..." MODUL LOR DE REALIZARE , SAU AL FREZIILOR .STIU CA NU E USOR...MULTUMESC MULT PT. CA IMI INCANTI SUFLETUL SI CA MA FACI SA SPER CA VREODATA POATE VOI REUSI SA MA APROPII MAI MULT DE ACEASTA ARTA . INCA O DATA FELICITARI !ALINA B.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Alina si pt cuvinte si pt vizita....Ce sa zic..e tare frumoasa aceasta arta si nu i asa usor sa faci asa ceva,insa cu multa vointa,rabdare poti reusi.....Trebuie sa ti placa tareee mult !!!!...Din pacate nu stiu momentan la ce anume o sa mai fac tutorial....si cand...Pot sa spun doar ca ma doare nepasarea oamenilor...faptul ca intra cu sutele si nici macar un mersi nu lasa la 100 de ani....ma doare...!!Multumesc celor care imi sunt alaturi ,dar le multumesc si celor care doar se uita....inseamna ca au la cee!!!!Daca pot sa te ajut cumva trimite mi pe privat mail sau intra pe chat-ul de aici dupa blog .Sa ai zile frumoaseee!!!!!

    RăspundețiȘtergere

... o critica buna poate face minuni....!!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...