luni, 8 octombrie 2012

TORT CU FLORI

 
      Am facut acest tort cu ceva emotii.....nu datorita faptului ca nu as fi mai facut torturi pana acum...ci datorita faptului ca am facut acest tort pentru examenul meu ....:))) Si pe aceasta cale doresc sa multumesc tuturor celor care m au invatat lucruri noi si frumoase in acest domeniu si ma bucur tare mult ca am cunoscut oameni minunati si fete cu care am discutat lucruri superbe.Tuturor va doresc sa aveti parte de zile frumoase si amintiri de vis...si de aici in colo...:)))
 Tortul pe care l am prezentat a fost un tort 'Amandina',imbracat in pasta de zahar si decorat la fantezia lucratorului..adica a mea....Sunt fericita ca a placut tuturor..si mai ales ca, de acum, sunt cofetar cu acte in regula....:))))....!!!!!









6 comentarii:

  1. Bravo Cristina !
    Tortul tau arata asa de bine ca mi-era aproape rusine sa il mai arat pe al meu :P
    Mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dora,cu siguranta si tu o sa faci torturi minunate si gustoasee.....Nu trebuie sa ti fie rusine pt ca nu ai de ce!!!.Arata tare bine si al tau !!...Nu l am facut decat de drag..este o pasiune pt mine..si nu fac nici o competitie cu nimeni..:)....Ma bucur tare ca v am cunoscut pe toate si sper sa ne revedem curand.:).Mult succes va doresc tuturor...va puuup...:)))

      Ștergere
  2. foarte frumos, finut, colorat, asortat, sic, viu, excelent lucrat, bravo Cristina!!!Personal nu cred ca mai aveai nevoie sa treci vreun examen. Din punctul meu de vedere esti o absolventa cu "10 cu coronita"!

    RăspundețiȘtergere
  3. Superb ti-a iesit .Si asa de fin !
    Te invidiez sincer,pentu ca eu la decorat am doua maini stangi . :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Fetelor va multumesc...:)...
    Eu sunt sigura ca si voi va pricepeti la o groaza de lucruri...va pup si va doresc numai bineeee....!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari pentru tort si pentru examenul luat, meriti din plin!

    RăspundețiȘtergere

... o critica buna poate face minuni....!!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...