miercuri, 7 iulie 2010

PRAJITURA JENICA

                                              


  BLAT = 6 oua, 12 linguri zahar, 12 linguri faina,6 linguri ulei,1 plic praf de copt
CREMA=1 budinca de vanilie(dr.Qetker),la rece,200 g margarina, 50 g nuca de cocos,400ml lapte
GLAZURA= 300 ml fanta,150 g zahar,1 budinca de vanilie






BLAT= se freaca 6 galbenusuri cu 6 linguri de ulei,ca la maioneza.Se lasa 10-15 minute,dupa care peste aceasta compozitie se adauga albusul batut spuma cu zaharul.Se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt.
CREMA=Se prepara budinca,conform instructiunilor de pe ambalaj,la care se adauga margarina si nuca de cocos
GLAZURA= 300 ml de fanta se fierbe cu 150 g zahar si o budink de vanilie


Initial prajitura se coace n tava de la aragaz si se asambleaza astfel: blat-crema-glazura.Insa eu am facut o ntr o forma rotunda de tort si a iesit cum a ti observat mai sus.........Este o prajiturica racoritoare si deloc gretoasa......

2 comentarii:

  1. faci lucruri dragute ,imi place blogul tau dai inainte si eu am fost o incepatoare in martie sau in mai anul asta am inceput iti doresc succes in continuare si la cat mai multe postari ca ai ce arata foarte bine ti-a iesit si tiramisu,le-ai ornat super

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc!multumesc!multumesc f frumos.Incerc sa fac lucruri frumoase...dar...si gustoase! E greu!...da'nu imposibil!

    RăspundețiȘtergere

... o critica buna poate face minuni....!!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...