duminică, 8 august 2010

CHEC




   Ingrediente = 8 oua, 8 linguri ulei, 1 cana cu zahar, 1 cana si 1/2 cu faina,coaja de lamaie, 2 linguri cacao,arome




    Se separa ouale,galbenusurile se freaca cu uleiul,amestecand bine dupa fiecare lingura de ulei.Iar albusurile se bat spuma cu zaharul adaugat treptat.Adaugam albusul spumat peste galbenusurile frecate cu ulei,amestecand de sus in jos cu o lingura de lemn si in final aromele , coaja de lamaie si faina cernuta.Tavile se ung cu ulei si se tapeteaza cu faina si se toarna compozitia.Avem grija sa oprim din compozitie 2- 3 linguri pentru a o combina cu cacaua si a orna checurile.Se introduc in cuptorul incins,la foc potrivit .
Aceasta este reteta de baza,insa  mie mi place sa adaug:ciocolata,visine,stafide si nuca pe deasupra.O sa revin si cu poze.......

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

... o critica buna poate face minuni....!!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...