joi, 6 ianuarie 2011

PRAJITURA CU CREMA DE LAPTE





INGREDIENTE :BLAT: 6 oua,6 linguri de zahar,6 linguri faina,1,5 lingurita praf de copt,4,5 lingura cacao,6 linguri apa calda
                           CREMA DE LAPTE : 670 ml lapte,70 g amidon de porumb,2,5 linguri zahar,70 g ciocolata alba,170 g margarina la temperatura camerei,100 g zahar pudra




Mixati ouale cu zaharul pana acesta se topeste.Cerneti,faina,cacao si praful de copt intr un alt castron si adaugati-o treptat in amestecul de ou.Adaugati si apa treptat.Coaceti in cuptorul preincalzit pana scobitoarea introdusa n blat iese curata.
Se amesteca 100 ml de lapte cu zahar si cu amidon.Se toarna restul de lapte intr o oala,se adauga ciocolata alba si se incalzeste la foc mic pana da in clocot.Reduceti focul si adaugati amestecul de amidon amestecand mereu.Continuati sa amestecati pana cand se ingroasa.Este gata atunci cand radeti partea de jos a oalei cu lingura,puteti vedea fundul oalei.Dupa ce se raceste adaugati margarina mixata cu zaharul si crema de lapte.

5 comentarii:

... o critica buna poate face minuni....!!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...