sâmbătă, 15 ianuarie 2011

"TORT" DOBOS





Ingrediente:
Pentru blaturi:
10 oua;
200g zahar;
1 lamaie;
1 plic zahar vanilat;
o priza sare;
120g faina;

Pentru crema:
300g unt;
250g ciocolata neagra;
2 linguri cacao;
5 linguri apa;
6 oua;
270g zahar;
1 plic zahar vanilat;

Pentru caramel:
250g zahar
Sucul de la ½ lamaie. 


Aici am gasit reteta : dobos

6 comentarii:

  1. mmmmmmmmmm...s de acord cu tineeeeeee

    RăspundețiȘtergere
  2. unde esti draga,,,,,,te infrupti fara noi?????hai apari si dane si nouaaaaaa,,,,,,

    RăspundețiȘtergere
  3. acusica.....am venit!!pentru toata lumea as dori sa fac prajituri! pupici si numai bineeee

    RăspundețiȘtergere
  4. ce bine ti-a iesit si e buna ideea cu felia cu caramel semiridicata,pare mai interesant,viu la o bucatica mica :-))te pupic

    RăspundețiȘtergere

... o critica buna poate face minuni....!!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...