miercuri, 12 ianuarie 2011

FASOLE BATUTA




INGREDIENTE : fasole alba,morcov,telina,ceapa,sare,piper,usturoi.


Fasolea se pune de seara in apa.Morcovul,telina si ceapa se curata.Punem fasolea la fiert.Avem grija sa i schimbam apa de 3 ori,dupa care adaugam legumele intregi.Cand fasolea este fiarta scoatem legumele,o scurgem de apa si o zdrobim bine cu telul,apoi cu mixerul.Adaugam putin ulei iar cand se mai raceste usturoiul pisat.Tocam o ceapa marunt/solzisori,si o calim cateva minute in ulei,dupa care adaugam o lingura de bulion.Aceasta se pune desupra fasolei batute.Eu o servesc cu gogosar copt/muraturi....

2 comentarii:

  1. Si asta este tare buna,la fel o fac si eu,pupici!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. iubesc fasolea! calda sau rece,ciorba....n orice fel e preferata mea
    !pot sa vin la tine la masa cu drag! si invers...pupici mirelus!

    RăspundețiȘtergere

... o critica buna poate face minuni....!!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...