duminică, 24 octombrie 2010

PULPE LA CUPTOR CU BERE




INGREDIENTE : pulpe de pui(cate dorim),miere de albine,zeama de lamaie,bere(300ml),condimente(cimbru,foi de dafin,etc.),usturoi si patrunjel -optional,sare si piper.




Pulpele de pui parlite si spalate se stropesc cu miere,zeama de lamaie si condimente si se maseaza foarte bine.Se adauga berea ,ceva apa pe fundul tavii si se dau la cuptor.Cand le intorc pe partea cealalta le mai stropesc cu putina miere,usturoi,si inca putina bere.Se tin in cuptor pana ce se rumenesc bine.


Eu am pus 8 pulpe,cam 300 ml bere,2 foi de dafin,1 capatana de usturoi,2 lingurite de miere,zeama de la o lamaie si restul condimentelor.Se servesc cu orice garnitura doriti-sunt tare gustoase....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

... o critica buna poate face minuni....!!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...